Turister på Samui Island ger tummen ner över förorenad olja i havsvatten

FOTO: MGR online

Samui Island, Surat Thani –

Utländska turister på ön Samui blev besvikna och gjorde en stor tumme ner efter att de hittat förorenad olja med dålig lukt i havsvattnet.

På torsdag (23 marsrd) Havsvatten vid Baan Mae Nam Beach hittades med en svart färg, dålig lukt och förorenat med oljefläckar. Turister var rädda för att gå i vattnet. De tänkte gå på massage istället.

Ett tyskt par sa till lokala medier att de solat istället för att gå i vattnet.

FOTO: MGR online

En kvinnlig fransk turist sa att hon ångrade det eftersom hon ville simma. Hon är inte glad men hon älskar fortfarande Samui Island. Hon vände också tillbaka för en massage istället.

När det gäller orsaken till vattnet, är tjänstemän enligt uppgift medvetna om situationen och undersöker den.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.