Passagerare avlider och förare allvarligt skadad efter motorcykelolycka i Patong

Patong –

En motorcykelpassagerare dödförklarades på platsen medan föraren fick allvarliga skador efter en motorcykelolycka i Patong.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på tisdagskvällen (21 mars) på Kamala – Kalim Road i Patong.

De kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel på vägen. I närheten hittade de kroppen av en kvinna som endast identifierades som Mrs Petchthip, 50 från Khon Kaen. Mr. Jeerania, 29, från Uttaradit hade ådragit sig allvarliga skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen sa att motorcykelföraren körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen i en kurva. Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.