Rysk man arresterad på Pha-Ngan Island för 993 dagars övervistelse

Pha-Ngan Island, Surat Thani –

En 34-årig rysk man greps på Pha-Ngan Island i Surat Thani för 993 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de nyligen har arresterat en rysk medborgare, 34, (namnet undanhölls). Han greps på en resort på ön.

Han är nu vid 993 dagar efter att ha överlevt sitt lagliga visum enligt polisen. Han fördes till Koh Pha-Ngans polisstation för att ställas inför anklagelser om överskridande och väntar på att bli utvisad.

Gripandet följde på Surat Thani immigrationsofficerare som patrullerade för att slå ner på utlänningar som stannade kvar. Detta kan innefatta slumpmässiga passkontroller som är lagliga i Thailand.

***********************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.