Grupp av delfiner upptäckt i Phang Nga

FOTO: MGR Online

Phang Nga-

Thailändska och utländska turister var upphetsade efter att de sett en grupp delfiner i Mu Ko Surin nationalpark i Khura Buri-distriktet.

En turbåt reste med thailändska och utländska turister i Mu Koh Surain National Park. Båtkaptenen såg en grupp delfiner innan han saktade ner fartbåten. Turister var upphetsade efter att delfinerna visade sig i mer än tio minuter runt sin båt.

Chefen för Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park Prarop Plang Ngan berättade för Phuket Express att de var spinnerdelfiner utifrån bilderna. De finns vanligtvis i Mu Ko Surin och Mu Ko Similan National Park-området.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.