Två barn och en vuxen skadade efter sedankrasch i Phuket

FOTO: PHUKET RAUMJAI RÄDDNING

Phuket -

Två barn och en vuxen har ådragit sig skador efter att en sedan kraschade in i en elstolpe i Mueang Phuket.

Räddningspersonal rapporterade att de underrättades om olyckan på måndagskvällen (13 marsth) på Chao Fah – Suan Lueang Road i Wichit.

De kom till platsen för att hitta den skadade sedanen i vägen och den skadade elstolpen på mittreservatet. Tre skadade personer hittades i sedanen, två barn och en vuxen. De fördes till Vachira Phuket Hospital i Phuket Town.

Wichitpolisen fortsätter sin utredning för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.