Rysk turist drunknar på Phi Phi Island i Krabi

FILFOTO

Krabi –

En manlig rysk turist som nyligen hade kommit från Phuket med en reseledare drunknade på Phi Phi Island i Krabi.

Lokala medier i Krabi rapporterade att en 55-årig manlig rysk turist under den gångna helgen kom från Phuket till Krabi med en reseledare. Han gick med i snorklingsaktivitet med en turnégrupp vid Monkey Bay på Phi Phi Don Island.

Turistens namn undanhölls av Krabi-tjänstemän.

Den ryske mannen hittades senare flytande död i havet misstänkt för att drunkna. Hans kropp fördes till ett sjukhus i Krabi och hans ambassad kontaktades.

En obduktion har genomförts för att hitta hans dödsorsak. Inga ytterligare detaljer släpptes. Nyligen, precis nedanför, dog också en taiwanesisk turist i Krabi av drunkning.

Du kanske gillar det här:

En taiwanesisk turist dog efter att ha snorklat på en ö i Mueang Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.