Myanmar man i Koh Phangan attackerar fyra thailändare med sax i arg ilska efter att ha blivit avvisad för en dejt

Pha-Ngan Island, Surat Thani –

En man från Myanmar greps efter att ha attackerat fyra thailändare med en sax och en träpinne. Mannens romantiska avancemang till ett av offren hade avvisats, vilket orsakade händelsen.

Samuis PR-avdelning berättade för Phuket Express att på lördagen (11 marsth) AUNG HTWE NAING, 31, Myanmar National, attackerade tre thailändska män och en thailändsk kvinna med en sax och en träpinne innan han skyndade iväg.

Han greps senare klockan 5 på söndagen (00 marsth) på ett migrantarbetsläger. Han fördes till Koh Pha-Ngans polisstation för att ställas inför anklagelser om uppsåt att mörda.

Den thailändska kvinnan, vars namn undanhölls för hennes skydd, sa att den misstänkte Myanmarmisstänkte Aung var förälskad i henne men att hon inte gillade honom och att hon avvisade hans romantiska framsteg.

Aung blev rasande efter att ha blivit avvisad och attackerade kvinnan och tre av hennes vänner, uppgav offren.

Aung förblev häktad som presstid och hade ännu inte släppt ett uttalande om sina handlingar till media eller en vädjan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.