Oidentifierad kropp hittades nära ön i Rawai, Phuket

Rawai, Phuket –

En oidentifierad manskropp hittades flytande nära en ö i Rawai.

Personal vid Rawai kommun berättade för Phuket Express att de underrättades om kroppen på fredag ​​eftermiddag (10 mars)th) kl. 1

Kroppen hittades flytande med ansiktet nedåt nära Kaew Pissadarn Island. Kroppen har tagits upp ur havet för identifiering. Kroppen hade börjat sönderfalla.

Detta är en utvecklande berättelse.

Du kanske gillar det här:

En 47-årig rumänsk dykare är fortfarande saknad. Sökande ledningscentral hade flyttats från Yanui Beach i Rawai till Rawai kommun och det bredare sökandet avslutades och flyttades till lokala fiskare och invånare för att hjälpa till att fortsätta leta efter honom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.