UPPDATERING: Phuket Transgender Thief sålde stulna guldföremål till en transsexuell vän i Pattaya

Patong –

En transgender-tjuv i Patong sålde de stulna guldföremålen till en transsexuell vän i Pattaya.

Vår tidigare historia:

En transperson i Patong greps efter att ha ryckt ett guldsmycke från en brittisk turist.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express i måndags (6 mars) att de fortsatte sin undersökning efter att ha arresterat en transsexuell ficktjuv för att ha stulit från en transpersonlig turist. Ficktjuven, Jakkree, erkände att han arbetade tillsammans med en annan transperson i Pattaya för polisen.

Jakkree sålde de stulna guldföremålen till en person som endast identifierades som Kotchakorn innan Kotchakorn sålde de stulna guldföremålen i Pattaya-området.

Patongpolisen tror att de två fungerade som tjuvar och staket riktade mot utländska turister i både Pattaya och Patong. Pattaya i synnerhet har haft ett utslag av stölder, särskilt riktade till indiska turister, under de senaste månaderna.

Polisen i både Patong och Pattaya har lovat att fånga alla ficktjuvar och stoppa alla stölder mot turister. Turism är livsnerven i båda städerna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.