Förare greps efter att ha öppnat eld i parkeringsbyggnaden på Phukets sjukhus över parkeringstvist – VIDEO

Phuket -

En förare greps efter att han öppnat eld med en pistol inne i en parkeringsbyggnad på ett sjukhus i Phuket Town. Händelsen berodde på ett gräl om en parkeringsplats.

Phuket City Police underrättades om händelsen klockan 9:30 på tisdagen (7 mars) på femte våningen i parkeringsbyggnaden på Vachira Phuket Hospital på Yaowarad Road i Phuket Town. Den thailändska polisen grep en manlig misstänkt som öppnade eld. Inga personskador rapporterades.

Den misstänkte, en lastbilsförare som bara identifierats av polisen som Mr. Tanakorn, 31, berättade för polisen att han var på väg att parkera sin pickup på en parkeringsplats när han såg att en annan bil var bakom hans. Tanakorn hade svårt att parkera sin pickup och var som ett resultat långsam.

Den andra oidentifierade bilföraren tutade sedan och började bråka verbalt om parkeringsplatsen med Tanakorn.

Efter att Tanakorn parkerat sin pickup sa han att han tog fram sin pistol och öppnade eld mot bilföraren som rusade iväg. En oidentifierad passagerare försökte lugna ner Tanakorn utan framgång.

Tanakorn sa att han var arg över att den andra bilföraren var oförskämd mot honom och anklagade den andra föraren för att ha orsakat incidenten genom att starta bråket. Han sa också att han hade lidit av depression sedan hans far dog av självmord med samma pistol.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.