Polisjakt efter påkörningsförare i Rawai -VIDEO

Rawai –

Chalongpolisen jagar en förare som flydde från en olycksplats efter att deras bil körde på en motorcykel i Rawai.

CCTV-filmerna släpptes i måndags (6 marsth). Olyckan inträffade strax efter midnatt på Wiser Road i Rawai och bilderna verkade visa att motorcykeln blev påkörd av bilen innan bilen rusade iväg.

CCTV-bilder fångade tydligt bilens registreringsskylt. Chalongpolisen sa dock att de fortfarande undersöker olyckan för att hitta föraren för ytterligare rättsliga åtgärder.

Namnet och tillståndet för motorcykelföraren som blev påkörd av den oidentifierade påkörningsföraren släpptes inte av relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.