Transperson i Patong arresterad efter att ha snott guld från British Tourist

Patong –

En transperson i Patong greps efter att ha ryckt ett guldsmycke från en brittisk turist.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på torsdagsmorgonen (2 marsnd) arresterade de Jakkree 'Tan' Kaewakhart, 26, från Sing Buri i centrala Thailand. Från Tan beslagtogs ett guldsmycke värt mer än 10,000 XNUMX baht.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att gripandet kom efter att de underrättats om att en misstänkt tog ett guldhalsband från en turist på Ratch Uthit 200 Pi Road. Patongpolisen kom till platsen för att hitta MR. DILAN MANISH AMIN, brittisk medborgare.

Han berättade för polisen att en transperson ryckte hans guldhalsband från hans hals. Amins oidentifierade vän berättade för polisen att den misstänkte befann sig i slutet av Bangla Road.

Jakkree greps till slut och fördes till Patongs polisstation. Till en början kunde polisen inte hitta guldhalsbandet innan de bad Jakkree att ta av sig sina högklackade skor. Guldhalsbandet var inlindat i silkespapper och gömt under Jakkrees högra fot i högklackat sko.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att Jakkree står inför en anklagelse för stöld. Polisen fann också att Jakkree har gripits tidigare för guldryckning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.