En person död, två skadade efter motorcykelolycka i Thalang

Thalang –

En person dog och två personer skadades efter att två motorcyklar kraschade i Cherng Talay.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 3 på torsdagen (00 marsnd) på Sri Soonthorn Road. De kom till platsen för att hitta två skadade motorcyklar på vägen.

I närheten hittades kroppen av en man som endast identifierades som Mr. Pomngnara, 51, motorcykelföraren. Hans kvinnliga passagerare fick huvudskador. Den andra motorcykelföraren, Mr Suppawit, 24, hade ådragit sig olika skador. De fördes till ett närliggande sjukhus.

Vittnen berättade för polisen att båda motorcyklarna kom från samma håll innan de tappade kontrollen och kraschade. Cherng Talay-polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.