Nya Zeeland turist räddad efter att ha gått vilse i Phangan Island Jungle

Phangan Island, Surat Thani –

En turist från Nya Zeeland har räddats efter att han gått vilse i en skog på Phangan Island i Surat Thani.

Samuis turistpolis berättade för Phuket Express att på måndagen (27 februarith) de underrättades om att en 56-årig turist från Nya Zeeland saknades. Hans vänner berättade för polisen att han var försvunnen från en resort klockan 4:00 på söndagen (26 februari)th). De gick ut för att leta efter honom men misslyckades innan de kallade på hjälp.

Tjänstemän, räddningsteam och lokala invånare gick ut för att söka på måndagen (27 februari). De hittade en motorcykel som den oidentifierade turisten hade hyrt parkerad nära ett berg vid Kom Beach.

Klockan 9:00 hittades den nyazeeländska mannen i god besvär en kilometer från sin motorcykel. Han och hans vänner tackade tjänstemän, personal och räddningsteam.

Du kanske gillar det här:

Tre utländska turister har räddats efter att de gått vilse i en skog på Phangan Island i Surat Thani.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.