Berusad utländsk turist fångad efter att ha försökt stjäla vattenskoter från Patong Beach

Patong –

En berusad utländsk turist fångades efter att han försökte stjäla en vattenskoter från Patong Beach, attackerade en vattenskotervaktare och försökte fly.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen efter lunchtid idag (24 februarith) på Patong Beach. De anlände till stranden för att hitta den berusade utländska turisten som redan hade fångats av strandlivräddare.

Strandlivräddare berättade för polisen att den utländska turisten försökte stjäla en vattenskoter. Strandbadvakter och vattenskotervaktaren såg honom och de försökte stoppa honom men turisten attackerade vattenskotervaktaren innan han simmade bort från stranden.

Strandbadvakter och vattenskotervaktaren på vattenskoter följde efter turisten cirka en kilometer från stranden innan de fångade honom. De var rädda att turisten skulle drunkna eftersom han var berusad. Han fördes tillbaka till stranden innan han fördes till Patong Hospital för en psykiatrisk utvärdering.

Turistens identitet avslöjades inte av Patong-polisen även om vissa rapporter från associerade thailändska medier sa att mannen var en turist i Mellanöstern och senare hävdade att han hade en ångestattack som orsakade händelsen.

Patongpolisen sa inte omedelbart om mannen skulle åtalas.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.