Tre personer greps med hundratals e-cigaretter och hundratals lådor med olagliga cigaretter i Phuket

Phuket -

Tre misstänkta har gripits med hundratals e-cigaretter och hundratals lådor med illegala cigaretter i Mueang Phuket.

Ett team från Mueang Phuket District Office och Phuket City Police slog till mot en butik på Yaowarad Road i Samkong.

Poliser arresterade en man som endast identifierades som Mr Yossiri, 24. Han beslagtogs av 12 e-cigaretter framför den icke namngivna butiken. Yossiri erkände att han köpt dem från butiken.

Poliser arresterade sedan män som bara identifierades som Taewan, 20, och Panuwat, 23, i butiken.

Från dem beslagtogs 240 lådor med illegala cigaretter, 90 E-cigaretter och andra föremål som användes för E-cigaretter och 13 flaskor illegal whisky. De erkände att de fick 10,000 XNUMX baht vardera per månad för att sälja dem.

Gripandet kom efter att poliser fått klagomål om att butiken sålde e-cigaretter till studenter. Alla tre fördes till Phukets polisstation för att åtalas för brott mot konsumentskyddslagen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.