En del av Patong Hill Road för att tillfälligt stänga nästa vecka

Patong –

En del av Patong Hill Road kommer att vara tillfälligt stängd för vattenledningsarbete.

Phuket Water Works Authority har utfärdat ett tillkännagivande idag (20 februari). De uppgav att Phra Baramee Road (vägen från Kathu till Patong) kommer att vara tillfälligt stängd nästa vecka.

Stängningen kommer att vara från 9:00 till 5:00 från 26 februari till 27 februari 2023 från den skarpa kurvan till Tiger Shrine på toppen av kullen.

Stängningen kommer att ske för schaktning av vattenledningar och allmänt underhåll. De bad om ursäkt för besväret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.