Nio personer skadades efter att pickupen välter i Thalang, Phuket

Thalang –

Två personer skadades allvarligt och sju har fått mindre allvarliga skador efter att en pickup välte i Thalang, Phuket idag.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i morse (20 februarith) kl. 8:35 på Thep Krasattri Road södergående körfält i Sri Soonthorns underdistrikt.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen på vägen. Nio arbetare i Myanmar hade ådragit sig skador, varav två var allvarliga. De fördes till ett lokalt sjukhus.

Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.