Thailands turistminister öppnar Sarasin Bridge Festival

Phang Nga –

Den thailändska ministern för turism och sport öppnade officiellt Sarasin Bridge Festival.

Vår tidigare historia:

Sarasin Bridge Festival kommer att hållas från fredag ​​(17 februarith) till söndag (19 februarith) för att främja turism i Phang Nga och Phuket, norr om Phuket.

Turism- och idrottsministern Phiphat Ratchakitprakarn har officiellt öppnat festivalen klockan 7 på lördag (00 februari)th) på Sarasin-bruden. Sarasinbron var den första bron som länkade samman Phuket Island och Phang Nga fastlandet. Turismkampanjen syftar till att koppla ihop Phang Nga och Phuket "stad till stad".

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.