UPPDATERING: Polisen bekräftar att thailändsk kvinna hittades hängd i Patong Inte ett mord, kanadensisk man fängslad sannolikt inte inblandad

Patong, Phuket –

Biträdande nationell polischef Surachate "Big Joke" Hakparn har bekräftat att en thailändsk kvinna som hittades hängd i Patong inte var ett mordoffer och att hennes kanadensiska pojkvän som hölls fängslad på en flygplats och försökte lämna Thailand troligen inte var inblandad.

Vår tidigare historia:

En kanadensisk man som var på väg att lämna kungariket Thailand förhörs efter att hans thailändska flickvän hittades hängd i Patong. Hennes familj tror inte att det var självmord.

Nu till uppdateringen:

Biträdande nationell polischef Surachate "Big Joke" Hakparn berättade för den associerade thailändska pressen, "Från en fullständig scenundersökning av Phuket Forensic Police och Patong Police, visar bevis på att Wanwisas död inte involverade mord."

"En LINE-chatt visade att Wanwisa och hennes kanadensiska pojkvän hade bråkat tidigare om svartsjuka, men vi tror att detta inte ledde till ett mord. Patongpolisen har klargjort detta för hennes bror. Men vi väntar fortfarande på en obduktion för att hitta den exakta dödsorsaken, tillade Big Joke.

Hennes bror, herr Kreangsak Riwklang, berättade för Phuket Express att om de slutliga obduktionsresultaten visar att Wanwisa avslutade sitt liv på egen hand, kommer deras familj att behöva erkänna att den kanadensiska pojkvännen inte var inblandad och han kommer att frigöras från alla anklagelser och klargöras. att lämna Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.