Phuket håller välgörenhetskonsert för jordbävningsoffer i Turkiet och Syrien

Phuket -

Living in Harmony kommer välgörenhetskonserten i Phuket att hållas för offren för jordbävningarna i Turkiet och Syrien.

Phuket Tourism Association har tillkännagett en välgörenhetskonsert för insamling av hjälpmedel för jordbävningsoffer i Turkiet och Syrien.

Välgörenhetskonserten kommer att hållas söndagen den 19 februari 2023 från 8:00 till 10:00 i Queen Sirikit Park, lokalt känd som Dragon Park på Thalang Road i Phukets gamla stadsdel. Två musikband kommer att vara närvarande som är Amsterdam Biggles Big Band och Phuket Lookthung band.

Konserten kommer att vara samma dag som Lard Yai Sunday Walking Street Market på Thalang Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.