Phuket ökar turismen med gatukonst

Phuket -

Phuket City stärker Phukets gamla stadsturism med gatukonst.

Phukets borgmästare Saroj Angkanapilart sa till The Phuket Express, "Vi är redo att välkomna kinesiska och utländska turister från hela världen för att besöka den vackra gamla stan i Phuket och uppleva lokal turism. Det finns aktiviteter året runt för turister.”

"Det finns många landmärken i Phukets gamla stadsdel som Surin Circle, Suriyadet Circle, Chartered Intersection och mer. Vi har också dekorerat Phukets gamla stadsdel med gatukonst för att presentera lokalt liv och kultur.” Borgmästaren fortsatte.

“Gatukonst kan ses på väggarna runt Phukets gamla stadsdel. Konst kan också locka turister då de flesta thailändska och utländska turister gillar att fota. Vi skulle vilja bjuda in turister att komma och se mer gatukonst som vi har presenterat.” Avslutade borgmästaren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.