TAT säger "En miljon tack" till indianerna

PRESSMEDDELANDE:

Evenemanget i New Delhi, som hölls före SATTE 2023, är att tacka resebranschens partners i Indien för att de främjat Thailand som en föredragen destination bland indier, av vilka nästan 1 miljon har besökt 2022.

Bangkok, 9 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) har varit värd för evenemanget "A Million Thanks: Amazing Thailand Night Reception" i New Delhi för att tacka den indiska resebranschen för att de marknadsfört Thailand som ett föredraget turistmål. Evenemanget hölls före SATTE 2023, som TAT har tagit med en stark thailändsk delegation att delta i för 14:e gången.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "Indien är och har alltid varit en betydande och primär turistmarknad för Thailand. Vi vill uttrycka vårt uppriktiga tack till alla våra branschpartner i Indien för att de hjälper till att stärka den positiva bilden av Thailand som ett populärt resmål för indiska resenärer.”

År 2022 registrerade Thailand över 11 miljoner utländska besökare. Av dessa var nästan 1 miljon från Indien, vilket gör det till den näst största källan till turistmarknader för Thailand – efter Malaysia – och den största gruppen resenärer som anländer med flyg. År 2023 förväntas cirka 1.4 miljoner indiska turister besöka Thailand.

Indiska turister stannade i genomsnitt 7.23 nätter i Thailand, med resekostnader på i genomsnitt 35,240 XNUMX baht per person.

Indiska turister är bland dem som är berättigade till ett visum vid ankomst (VOA) och som kan njuta av en längre vistelse i Thailand på 30 dagar (upp från 15 dagar) från och med den 31 mars 2023.

Vid receptionen uppdaterades även indiska resebranscher och medlemmar av media om Thailands turistprodukter och upplevelser. Sessionen 'Amazing Thailand Destination Presentation' presenterades av Tanes Petsuwan, TATs vice guvernör för internationell marknadsföring –Asien och södra Stilla havet.#

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.