Många utländska turister besöker Samui Island för Alla hjärtans dag

Samui Island, Surat Thani –

Många utländska turister besöker Samui Island i Surat Thani för Alla hjärtans dag.

Generaldirektören för Lomprayah Catamaran Company som tillhandahåller färjor och motorbåtstjänster, Mr. Kitthi Stephen Tharaputthi, berättade för The Phuket Express att sedan fredagen (10 februari)th) många utländska turister har rest till Samui Island för Alla hjärtans dag. De flesta av dem är europeiska.

De reste från Chumphon, Tao Island och Phangan Island till Samui Island i Surat Thani. Rum och restauranger är enligt uppgift fulla av turister.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.