Brand förstör 60-årig byggnad på en skola i Thalang

Thalang –

En brand har förstört en 60 år gammal byggnad på en skola i Thalang.

Thalang-distriktets chef Bancha Tanooin berättade för Phuket Express att branden startade klockan 8 i natt (00 februari)th) i en byggnad i Baan Kok Wat Mai School i Thep Krasattri.

Brandmän med fyra brandbilar från Thep Krasattri kommun och Cherng Talay kommun anlände till platsen för att slutligen släcka branden. Byggnaden är runt 60 år gammal. Byggnaden höll på att renoveras.

Inga personskador rapporterades dock. Den exakta orsaken till branden utreds av den thailändska kriminalpolisen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.