Seahorse Ferry i Sattahip öppnar igen den 16 februari

FOTO: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip, Chonburi —

Seahorse Ferry, en av Chonburis mest pålitliga färjeoperatörer, är äntligen tillbaka i drift, med start nästa torsdag den 16 februari 2023.

Seahorse Ferry Co., Ltd. har tillkännagivit nylansering av sin veckotrafik mellan Sattahip och Samui med början nästa vecka.

Så om du planerar en resa mellan Samui och Sattahip, se till att lägga till Seahorse färja till din resplan. Se schemat nedan och bokningskontaktuppgifter. Och klicka på den här länk för en video av Seahorse Ferry som vårt team tog.

Färjan hade tidigare varit tillfälligt pausad för reparationer och underhåll, för att säkerställa att alla gäster är så säkra som möjligt på sin resa.

Priset kan variera beroende på en mängd olika faktorer så besök deras Facebook-sida för mer information.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.