Mer än 50,000 XNUMX turister deltar i Full Moon Party på Phangan Island

Phangan Island, Surat Thani –

Mer än 50,000 XNUMX turister deltog i Full Moon Party på Phangan Island.

Fullmånefesten hölls huvudsakligen efter midnatt (6 februarith) och var på Rin Beach i Baan Tai. Rummen var fullbokade och restaurangerna var fulla av kunder. Motorbåtar släppte passagerare vid Samui Pier och Phangan Pier från natt till morgon.

Herr Wijarn Junthawijit, chef för Koh Phangan-distriktet, sa till thailändska medier: "Denna fullmånefest var livligare än förra månaden. Samtidigt tar Samui och Koh Phangans marinkontor hand om säkerheten för att se till att alla passagerare bär flytvästar och att båtar inte är överbelastade. Koh Phangans polis patrullerade också på stranden för att förhindra brott.”

Du kanske gillar det här:

Den första Full Moon Party 2023 hölls på Rin Beach i Baan Tai-distriktet, Koh Phangan-distriktet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.