Rawai bjuder in alla att gå med på strandmarknaden

Rawai –

Rawai bjuder in invånare och turister att gå med på strandmarknaden som pågår.

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express att "Lard Lae Lay" (att titta på strandmarknaden) hålls årligen. I år hålls det varje fredag ​​och lördag i veckan i två månader från och med denna månad till nästa månad på Rawai Beach. Marknaden erbjuder färska skaldjur från lokala fiskare, lokala produkter och traditionella föreställningar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.