UPPDATERING: Vitrysk man greps för att ha varit inblandad i att råna ryssar för pengar och kryptovaluta i Phuket

Phuket -

En vitrysk man greps för att ha varit inblandad i att råna andra ryssar för kontanter och kryptovaluta i Thalång.

Vår tidigare historia:

En rysk misstänkt greps för att ha rånat andra ryssar för kontanter och kryptovaluta i Thalang.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att i går (2 februarind), arresterade de Georgi Gavrylchyk, vitrysk medborgare, 36, i Rawai, Mueang Phuket. Han fördes tillbaka till Cherng Talays polisstation.

Gripandet följer på en arresteringsorder från Phukets provinsdomstol som utfärdades i går för rån, olagligt innehav av skjutvapen och att bära en pistol offentligt utan tillstånd.

Gavrylchyk anklagas för att ha arbetat med en tidigare gripen misstänkt, Dnitry Shergin, 32, för att råna ryska medborgare för betydande summor kontanter i Phuket.

Vid presstillfället hade ingen av de misstänkta väckt talan eller gjort några uttalanden till pressen om anklagelserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.