Saknad väska med pass återlämnad till American Tourist i Phuket

Phuket -

En väska med pass och olika kredit- och id-kort har lämnats tillbaka till en amerikansk turist i Phuket i tid strax innan de lämnar landet.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att på söndagen (29 januarith) vid cirka 7:30 satte Edward Freitas, 29, amerikansk medborgare, en taxi i Phukets gamla stadsdel innan han steg av vid Bang Naew-korsningen i Phuket Town.

Herr Freitas glömde sin väska som hade hans pass och olika kort i taxin. Han kom inte ihåg taxinummerskylten. Herr Freitas var planerad att vara på ett flyg som skulle avgå från Thailand till Sydney i kväll (30 januarith).

Sociala medier hjälpte till att dela händelsen för att hitta chauffören där taxichauffören slutligen dök upp till Phukets turistpolis med väskan i eftermiddags och lämnade tillbaka de dyrbara föremålen till Mr. Freitas. Herr Freitas tackade taxichauffören, Phukets turistpolis och lokala sociala medier och fortsatte sedan med att ta hans flyg som planerat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.