Delfin hittad död i Krabi

Krabi –

En delfin hittades död nära en ö i Mueang Krabi.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att de lördagen den 28 januari underrättades från tjänstemän i Than Bok Khorani National Park om att en död delfin hittades på östra delen av Hong Island i Khao Thong. underdistrikt.

De gick till platsen för att hitta hanen Indo-Pacific Bottlenose Dolphin som var 190 centimeter lång. Inga allvarliga sår hittades på den döda delfinen.

En obduktion genomfördes där hans dödsorsak identifierades som en naturlig sjukdom.

-------------------------------

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.