Brittisk man arresterad på ön Samui för 25 dagars övernattning

Samui, Surat Thani –

En brittisk man arresterades på Samui Island i Surat Thani för 25 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de denna vecka har arresterat Arran Newman, 36, brittisk medborgare, på ett hotell i Maret på Samui Island.

Han är nu vid 25 dagar efter att ha överskridit sitt lagliga visum enligt officer. Han fördes till Bo Phuts polisstation för att ställas inför anklagelser om att ha stannat kvar. Det var oklart varför Mr. Newman hade stannat längre än sitt visum.

Gripandet följde på att Surat Thani immigrationsofficerarna patrullerade för att slå ner på utlänningar som stannade kvar i en ny kampanj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.