Phuket Elephant Camp-företag redo för kinesiska turister

Phuket -

Elefantlägerföretag i Phuket är redo att välkomna kinesiska turister.

En elefantföretagare nära Nark Kerd Hill (Khao Phra Yai) i Soi Yod Sanae, Chalong, berättade för Phuket Express att kinesiska turister var de främsta turisterna som besökte elefantläger i Phuket före Covid -19. Faktum är att kinesiska turister uppgick till ungefär 80 procent av utländska turister som besökte elefantparker totalt sett.

På senare tid är drygt 60 procent av elefantlägerkunderna ryska och kazakstanska turister.

Enligt elefantparker gillar besökare att delta i elefantridningsaktiviteter, ta bilder med elefanter, mata elefanter och åka ATV och titta på naturen.

Elefantparker och läger har förberett sig för att välkomna fler kinesiska turister genom att öka antalet tecken på kinesiska språk och fortfarande upprätthålla åtgärder mot Covid -19 som att bära ansiktsmasker.

TPN-media noterar att elefantläger, särskilt de som tillåter ridning, är kontroversiella för många västerländska besökare på grund av kulturella skillnader och som ett resultat starkt beroende av besökare från Kina och Ryssland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.