Alkoholförsäljare upptäckte att de sålde olagligt på Bangla Road tidigt på morgonen

Patong –

Alkoholförsäljare hittades sälja illegalt på Bangla Road tidigt på morgonen enligt lokala invånare.

Vår tidigare historia:

Försäljning av alkohol i skumkartonger av försäljare eller popup-liknande alkoholbås måste förbjudas eftersom detta är olagligt. Bangla Road är en allmän väg och man kan inte sälja alkohol på vägen.

En oidentifierad lokal invånare som körde på Bangla Road berättade för Phuket Express att klockan 6:00 i morse (26 januari) sålde några alkoholförsäljare alkohol till utländska turister med bord och stolar för kunder på vägen.

Lokalbefolkningen uppmanar myndigheterna att utreda och slå ner frågan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.