Berusad polisvolontär och medicinsk personal skadades efter att motorcyklar kolliderat i Phuket Town

Phuket -

En berusad polisvolontär och en medicinsk personal har ådragit sig skador efter att deras motorcyklar kolliderade i staden Phuket.

Phuket City Traffic Police berättade för Phuket Express att räddningspersonal underrättades om olyckan på torsdagsmorgonen (19 januarith) på Korsimbi Road nära Rang Hill i Talad Nuea, Mueang Phuket.

Räddningsteamen kom till platsen för att hitta två skadade män och två skadade motorcyklar. En av de skadade männen var en medicinsk personal från ett närliggande sjukhus. Hans namn undanhölls av räddningsteam och brottsbekämpning.

Den andra ryttaren är en registrerad polisvolontär vid Phuket City Police, identifierad endast som Mr. Kreangsak, 52, och klädd i en polisuniform.

Mr. Kreangsak antecknade 241 milligram såsom en procent av alkohol i hans kropp i ett alkoholutandningstest som är väl över den lagliga körgränsen.

Herr Kreangsak fördes till Phukets polisstation för att åtalas för rattfylleri som orsakat skador och kropps- och själsskada.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.