Förare dör efter motorcykelkollision i Rassada

Rassada –

En förare har dödförklarats på platsen efter att två motorcyklar kolliderade i Rassada.

Räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan före lunchtid på torsdagen (19 januarith) på Sam Kong Road, vägen bredvid Phuket Rajabhat University i Rassada, Mueang Phuket-distriktet.

De kom till platsen för att hitta två skadade motorcyklar. En av motorcykelförarna fick allvarliga huvud- och ögonskador. Han dödförklarades senare på platsen. Två andra skadade personer fördes till ett närliggande sjukhus för akut medicinsk hjälp.

Inga namn på de inblandade ryttarna lämnades av polisen.

Vittnen berättade för Phuket Express att motorcykelföraren som förklarades död kom från rätt håll medan den andra motorcykeln kom från fel håll eftersom det är en enkelriktad väg.

Men Phukets polis fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.