Efterlyst singaporeansk misstänkt i Ponzi Scheme arresterad på Phukets flygplats

Phuket -

En efterlyst misstänkt från Singapore greps på Phukets internationella flygplats för att ha varit inblandad i en Ponzi-bedrägeri.

Phuket immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att de har arresterat Daryl Cai Yonghui, 32, en singaporiansk medborgare, efter att han fanns på eftersökslistan vid Department of Special Investigation (DSI). Han skulle till Singapore.

Yonghui är en av de viktiga misstänkta i en påstådd Forex – 3D-valutapyramidbedrägeri. Nästan 10,000 XNUMX thailändare lämnade in klagomål över denna Ponzi-bluff.

Yonghui tog inte upp anklagelserna omedelbart och vägrade tala med pressen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.