Phukets tragiska sanna kärlekshistoria förvandlades till en helt ny film – VIDEO

Phuket -

En tragisk sann kärlekshistoria "Sarasin Bridge Love Story" mellan Dum och Giw har förvandlats till en helt ny film.

Filmen tillkännagavs officiellt för pressen igår (15 januarith) vid Sarasin-bron i Mai Khao, Thalang. Den nya filmen är regisserad av den berömda sydthailändska konstnären Ekkachai Srivichai, 60, som ursprungligen kommer från Nakhon Si Thammarat. Filmen kommer att visas på bio den 19 januarith2023

Filmen presenterar en sann kärlekshistoria 1973 i Phuket, vilket var 50 år sedan. En man vid namn 'Dum' som var en Baht-busschaufför och en kvinna vid namn 'Giw' som var lärare var älskare. Kvinnans familj ville inte att de skulle vara tillsammans eftersom de var väldigt olika. Dum och Giw avslutade till slut sitt tragiska kärleksliv genom att binda sig samman med tyg och hoppa från Sarasinbron.

Västerländska läsare kommer att känna igen liknande teman som Romeo och Julia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.