Utländsk läkare på semester räddar rysk dam från att drunkna på Patong Beach

Patong –

En utländsk turist, som är legitimerad läkare, räddade en rysk turist från att drunkna vid Patong Beach.

Patongs livräddare berättade för Phuket Express att i går (11 januarith), klockan 4:50 kämpade en kvinnlig rysk turist i havsvattnet. Utländska turister som såg händelsen hjälpte till att dra upp henne till stranden.

Den kvinnliga ryska turisten var medvetslös och hade ingen puls. En manlig utländsk turist och Patong-livräddare gav hjälp och HLR till den ryska kvinnan innan hennes puls upptäcktes igen. Hon fördes i hast till Patongs sjukhus.

Patongs livräddare tackade den manliga utländska turisten som är läkare för hans hjälp i händelsen.

Den hjälpsamma turisten avböjde att bli identifierad och sa att han inte är en hjälte och bara hjälper de behövande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.