Enorma Dugong hittades död i Krabi

FOTO: MGR Online

Krabi –

En dugong på 280 kilo hittades död i Krabis hav.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att de underrättades om den döda dugongen från en lokal fiskare nära Tha Maprao Bay i Khao Thong sub-distriktet, Mueang Krabi i går kväll (10 januari).

De kom till platsen för att hitta dugonghonan som var 2.5 meter lång och vägde 280 kilo. Inga sår hittades på den döda dugongen. Havsgräs fanns fortfarande i dugongens mun.

Man tror att dugongen dog inte mer än 24 timmar innan hon hittades. En obduktion genomförs för att hitta hennes exakta dödsorsak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.