Phuket DDPM håller brandräddningsövning på höghus

Phuket -

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (Phuket DDPM) höll en brandräddningsövning på höghus.

Övningen hölls under den gångna helgen på en höghus bostadsrätt i Kathu. Kathu vice borgmästare Mr. Somboon Iceyarak berättade för Phuket Express att en brand i ett höghus lätt kan hända och leda till enorma skador och förluster av liv, särskilt i varmt väder med höga temperaturer när det är torrt. Övningen syftar till att förbereda och vara redo att snabbt hjälpa offren så snabbt som möjligt.

Borrningen sågs som en framgång.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.