Maya Bay i Krabi att tillfälligt stänga under flera dagar i januari för reparationsarbete

Krabi –

Den berömda Maya Bay i Krabi kommer att vara tillfälligt stängd, men bara i några dagar, nästa månad.

Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi nationella tjänstemän sa till Phuket Express att turistplatser i Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi nationella område som är Maya Bay och Loh Samah Bay kommer att vara tillfälligt stängda.

Relevanta tjänstemän kommer att installera och reparera piren vid Loh Samah Bay på Phi Phi Lay Island från den 15 januarith till januari 16th att ge bättre service till turister i framtiden.

För turismsäkerheten under arbetet kommer Loh Samah Bay och Maya Bay att vara tillfälligt stängda för turism i två dagar den 15 januarith till januari 16th2023

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.