Första dödsfallet för Phuket Seven Days of Danger tillkännagavs efter att en motorcykelförare kraschade in i trailern

Phuket -

En förare dog efter att de krockade med sin motorcykel i en släpbil i Thalang, vilket är det första dödsfallet i en trafikolycka under New Year's Seven Days of Danger.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 4:00 i morse (31 december) på Thep Kasattri Road i Thep Kasattri sub-distrikt.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta trailern på vägen. På baksidan hittade de den skadade motorcykeln. I närheten hittade de kroppen av motorcykelföraren som senare identifierades som Mr. Sarayut Tamchoo, 32, från Thalang, Phuket.

Lastbilschauffören, herr Narong Jaiban, 43, berättade för The Phuket Express "Jag saktade ner mitt fordon och skulle stanna vid sidan av vägen när motorcykelföraren krockade in i ryggen på mig."

Vittnen berättade för Phuket Express att Sarayut åkte i hög hastighet innan han kraschade bak på trailern.

Thalangpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.