UPPDATERING: Ytterligare två kroppar, möjligen utlänningar, hittades på stranden på Racha Island, Phuket

Phuket -

Ytterligare två kroppar hittades på en strand på ön Racha utanför Chalong, söder om Phuket.

Vår tidigare historia:

Två kroppar av manliga utlänningar hittades flytande i havet nära ön Racha, söder om Phuket.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att de underrättades från en turbåtsoperatör klockan 12:35 idag (30 december)th) att en manskropp och en kvinnlig kropp hittades på en strand vid Racha Noi Island.

Räddningsdykare och Royal Thai Navy åkte till ön. De två kropparna tros vara okända utlänningar. Deras kroppar fördes tillbaka till landet för vidare identifiering och utredning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.