UPPDATERING: Maken kapitulerar för att ha mördat sin fru och dumpat henne i en papperskorg på Phang Nga-kullen

Phang Nga –

En man har kapitulerat efter att ha mördat sin fru innan han lade hennes kropp i en papperskorg och dumpade den på en kulle i Phang Nga.

Vår tidigare historia:

En kvinnas kropp hittades i en soptunna dumpad på en kulle i Phang Nga-området.

Nu till uppdateringen:

Region 8-polisen berättade för Phuket Express i morse (29 decemberth) att den misstänkte, Sukon 'Keam' Kaewprapas, 38, från Surat Thani har överlämnat sig till Khian Sa-polisen i Surat Thani igår (28 december)th). Han fördes tillbaka till Ka Pongs polisstation i Phang Nga.

Sukon erkände för polisen att han dödade sin fru för att han var svartsjuk. Han sa att hans fru hade en annan man och var otrogen mot honom.

Förra månaden, den 7 novemberth , han hämtade sin fru hemma hos hennes mamma och Sukon hävdade att hon sa oförskämda ord till honom som gjorde honom arg. Han erkände att han slagit henne med en kvast i huvudet och slagit henne medvetslös. Han trodde att hon var död och han bad sina vänner att hjälpa honom att lägga henne i en soptunna och dumpade hennes kropp.

Det var inte omedelbart klart om vännerna som hjälpte honom att göra sig av med kroppen också åtalades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.