Slovakisk turist skadades allvarligt efter att ha kört in sin motorcykel i ett träd i Kathu

Kathu –

En slovakisk turist har ådragit sig allvarliga skador efter att han krockade med sin motorcykel i ett träd i Kathu.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i går (28 decemberth) på Kathu Waterfall Road.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade mannen som senare identifierades som Jozef Sykora, 41, från Trnava, Slovakien. Han fick svåra skador och fördes till sjukhus.

I närheten hittade räddningspersonal den skadade motorcykeln nära ett träd. Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.