Ytterligare en saknad kunglig thailändsk sjöman hittades avliden, sju fortfarande saknade, dödssiffran stiger till 22

Prachuap Khiri Khan –

Ännu en kropp av en marinofficer som hade försvunnit hittades. Sju av dem är fortfarande saknade och dödssiffran steg till 22.

Vår första tidigare historia:

Ett fartyg från den kungliga thailändska marinen kantrade utanför Bang Saphan-distriktet. 73 besättningsmedlemmar har räddats medan cirka 33 fortfarande är i havet.

Nu till uppdateringen:

Royal Thai Navy har meddelat i morse (28 decemberth) klockan 11:30 hittade de ytterligare en kropp nära Samet Island i Chumphon. Kroppen undersöks nu för säker identifiering.

Detta tar upp den totala dödssiffran till 22, medan 7 fortfarande saknas. 20 av de 22 är positivt identifierade som besättningsmän på HTMS Sukhothai. Sök- och räddningsinsatser pågår.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.