Fri tillgång till museer och historiska parker under nyår

Sala Longsong Pavilion och Buddhaisawan Chapel ligger i National Museum Bangkok, Bangkok

Thailand -

Konstavdelningen har meddelat fri entré till alla historiska parker och nationalmuseer från och med den 30 decemberth till januari 2nd som en nyårspresent till alla, inklusive utlänningar.

Fine Arts Department uppger att gratis entré inkluderar Chao Sam Phraya National Museum i Ayutthaya för invigningen av den historiska guldsmyckeutställningen den 30 december och framåt.

Utställningen av Phra Buddha Sihing och nio andra Buddha-statyer öppnar på Bangkoks nationalmuseum den 28 decemberth till januari 8th.

Från och med den 25 december kommer en utomhusutställning Khon baserad på Ramayana att hållas på Bangkoks nationalmuseum.

Från 30 december till 2 januari kommer "Night @Museum"-aktiviteterna att hållas på Bangkoks nationalmuseum.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN media, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.