Femte färska havssköldpaddsboet i läder som innehåller 148 ägg hittades i Phang Nga

Phang Nga-

Totalt 148 havssköldpaddsägg i läder har hittats i ett femte nyligen upptäckt bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att en havssköldpadda i läder hade lagt ägg på Na Klua Beach i Kok Kloi, Takua Thung.

Tjänstemän hittade havssköldpaddsboet av läder som innehöll totalt 148 ägg, varav 126 var fertila ägg. Äggen har flyttats till ett säkert område i närheten på grund av oro för skador från vädret.

Totalt 138 havssköldpaddsägg i läder har hittats i ett fjärde bo på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.