Kranbil kraschar in i elstolpe och fordon i Phuket, föraren skyller på bromsfel

Thalang –

Ett bromsfel på en kranbil fick den att krascha in i en elstolpe, motorcyklar och en pickup i Koh Kaew.

Phukets polis underrättades om olyckan på måndagsmorgonen (26 decemberth) på huvudvägen Thep Kasattri i södergående riktning nära Bang Khu-tunnelbanan.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att konstatera att den skadade kranbilen hade kraschat in i en elstolpe. Den skadade föraren, Mr. Suwapan Homthongteerachai, 58, satt fast i hytten. Räddningspersonal använde en hydraulisk fräs för att befria honom. Han fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Mr. Suwapan berättade för The Phuket Express att kranbilen kan ha haft ett bromsfel eftersom han inte kunde kontrollera fordonet.

Framför kranbilen Phuket City Police hittade en skadad parkerad pickup och två motorcyklar. Inga personskador uppstod.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning och överväger ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.